NYBYG

Nybyggeri

fiber, fibernet, hurtigt internet, optisk fiber, ifiber

Når I opfører nye boliger, tilbyder vi gratis installation af fibernetværket

Et fibernetværk installeret af iFiber kommer med en månedspris fra 119,- inkl. moms for en 1000Mbit forbindelse til hver eneste bolig (individuelle forbindelser). Den pris garanterer vi i 36 måneder. Herefter kan I frit vælge en anden leverandør for netværket (fra OpenNet samarbejdet).

Fibernet er en sikker vej til at skabe værdi for beboerne og dermed værdi til byggeriet, og hos iFiber sikrer vi jer en konkurrencedygtig pris.

Vi står for hele projektets gennemførelse med de dygtigste bygherrer, rådgivere og GlobalConnect som ejer af nettet.

Stærkt samarbejde

Sammen med Danmarks mest anerkendte entreprenører indenfor fiberinfrastruktur, er vi sammen med GlobalConnect under hele projektledelsen og installationen.

 

GlobalConnect ejer Nordeuropas stærkeste infrastruktur, og robusthed samt hastighed er konsekvent et krav.

Resultatet er et fibernetværk i absolut højeste kvalitet, der skaber en væsentlig værdi for beboerne, og dermed ejendommens værdi.

Omkostningsfri etablering

Vi analyserer byggeriet sammen med bygherren, og planlægger etablering af det nye netværk. Netværket leveres som regel helt omkostningsfrit.

Markedets stærkeste abonnement

Vi tilbyder 1000Mbit til hver eneste bolig, og til en fast lav pris fra 119,- inkl. moms. En pris vi garanterer i 36 måneder, hvorefter der frit kan vælges ny leverandør.

På tværs af Danmark

Vi baserer servicen på GlobalConnects stærke netværk, hvorfor vi kan tilbyde stort set alle en løsning. Uanset hvor i landet I befinder jer.

Fremtidssikring af byggeriet

Fibernet er en vigtig parameter for de fleste beboere, hvorfor det indgår som en væsentlig bidrag til den samlede oplevelse af boligen.

Kontakt os om byggeprojekt

Ønsker I et gratis tilbud på fiberinstallation?

Book et gratis og uforpligtende møde via knappen herunder

Ring på

71 99 37 38

Eller indtast dine oplysninger herunder

Så vender vi tilbage hurtigst muligt